Technisch Beheer

Technisch beheerABONNEMENT VOOR TECHNISCH VASTGOED MANAGEMENT
De gehele coördinatie van klein tot groot onderhoud. Uw woningportefeuille wordt juist onderhouden en de administratie hieromtrent wordt voor u opgesteld. Holland Building Vastgoed Beheer voorziet u van juist advies en voert de werkzaamheden voor u uit. Uw huurders worden bediend terwijl u te allen tijde grip behoudt op uw inkomsten en uitgaven.

Continu onderhoud:
Holland Building Vastgoed Beheer ondervangt de 1ste lijn technische onderhoudszaken voor u op. Als verhuurder heeft u geen omkijken hiernaar in de wetenschap dat deze goed geregeld zijn. Jaarlijks bespreken wij uw wensen rondom het groot, klein en dagelijks onderhoud. Daarbij bepaalt u op welke terreinen wij u kunnen ondersteunen.

24/7 bereikbaar:
Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 Uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.

Eigen technische dienst:
Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze landelijke technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd. U verkrijgt het laagste uurtarief!

Kostenbesparing op elke klus:
De inzet van Holland Building Vastgoed Beheer resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieter werkzaamheden, elektra, CV installatie, timmerwerk etc., u maakt altijd gebruik van voordelige tarieven!

Scan lopende leverancier contracten:
Met regelmaat beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers voor bijv. schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud van CV ketels. Wij houden de leveranciers scherp in hun dienstverlening aan u als afnemer.

Toezicht:
Bij elke opdracht controleren wij de correcte uitvoering van schoonmaak- en servicewerkzaamheden door leveranciers. Daarnaast houden we regelmatig een oogje in het zeil op de algemene staat van het pand.

Inkoop archief:
Alle relevante documenten worden zorgvuldig gearchiveerd en zijn te allen tijde op te vragen. Zo heeft u altijd inzicht in de afspraken met o.a. leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen.